luni, 11 aprilie 2011

In Singapore

In Singapore, doi indivizi ascunsi pe rotile unui tir, unu din ei striga tare cat il tin plamanii: Uitati va cat ma tin plamanii, altu' din multime spune: Mai arata odata, arata mirat cat il tin plamanii si tot mirat intreaba: cat dai pe el?
O voce din multime se aude: Uite domne cum se vand unii pe altii!
Piciorul de la masa intra si el in vorba, cu un ac, arata si el cat il tin plamani.
Dupa arata, pretul a fost fixat pe un copac, nimeni nu stia.
Doi dintre ei (adica acei doi indivizi) s au aruncat sa ia tabla, a mai ramas unu zise altul din multime, hai sa il vindem, zise altu'!
Pe vemea asta totul e placut, parca iti vine sa respiri din toti plamanii, acum am patru, pot sa respir bine si usa sa inchis.
Tot pe undeva pe acolo, un om se certa cu el insasi (era nebun?) zicea ca isi vrea sireturile chiar maine. Doi trecatori se intrebau daca: Cu cine vorbeste el, e de acord sa ii dea sireturile chiar maine, maine are sa fac la fel scandal cu sireturile? Si daca in lumea lui, acel cineva, ii da sireturile, in lumea nostra (normala) are sa se plimbe cu o pereche de sireturi primite de la...?
Trec mai departe si ma intreb: Acel om ce vorbea singur era nebun? Dar trecatori?
Si asa ajung acolo, de ce circarii merg in picioare? Melcii au maini? Cum percepe melcu’ sunetele? Si cu toate ca nu aude, se supara si repede! Cum sunt melcii astia...Melcii sunt curati, dar prosti, gelu nu le lipseste niciodata.
Acum faceam altceva, nu stiu ce, nu conteaza, totul e bine atunci cand faci ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu